top of page
Målare_Mora_edited.jpg
Tjänster
Kvalité, Framåtanda och kundens nöjdhet i fokus.

Kvalité

G2måleri erbjuder heltäckande tjänster inom måleri som utförs av sakkunnig personal. Att lyssna är en konst, genom att vi sätter kundens önskemål i fokus och är delaktiga genom hela processen, från idé till verklighet. G2måleri arbetar med miljövänligt material som marknaden erbjuder, vi jämför utbudet på marknaden för att hitta det som är det bästa att arbeta med. Genom att utföra arbetet enligt tydliga rutiner förstärker vår teamanda, gemensamt arbetssätt gör att vi effektivt kan kvalitésäkra genom kontrollrutinerna.

Framåtanda

Det finns inget mer inspirerande för oss då vi är ett gäng nyfikna målare som älskar trender. Att kombinera målarteknik med trend gör vårt jobb innovativt och effektivt. Vem skulle inte vilja leverera högre kvalité genom effektivare arbetssätt? Jo det vill vi på G2måleri, vi utbildar oss ständigt och det viktigaste för oss är att bestå av personal som brinner för yrket och ser det som en hobby. 

Kundens nöjdhet

En nöjd kund är en återkommande kund och det medför att vi på G2 måleri blir rekommenderade vidare. Hos oss vill vi att potentiella kunder som går i målartankar inspireras där vi gärna hjälper till med konsultation kring kommande målarprojekt. Vi jobbar med att alltid ha tillräckligt med resurser och även ett visst överskott för att kunna leverera full service med utmärkt kvalité. Tron på att växa bär vi med oss och det är vi redo för därför blir vi extra glada åt kunders tacksamhet över att vi levererat över förväntan.

bottom of page