Jobba hos oss

Vill du arbeta som målare hos oss?

Spontanansökan

G2 Måleri AB, med ambitionen att bli Sveriges ledande måleriföretag, fortsätter att expandera och är nu på jakt efter nya talanger att ansluta till vårt team. Från starten har vi vuxit till att nu ha cirka 20 anställda och tar oss an projekt både inom Stockholmsområdet och runtom i Sverige. Vi erbjuder arbetstider, måndag till fredag, kl. 07:00 – 16:00, och möjligheter för personlig och yrkesmässig utveckling inom företaget.

 

Är du en engagerad person med eller utan formell utbildning, men med minst två års praktisk erfarenhet av måleri? Har du goda referenser och B-körkort? Då kan du vara precis den vi söker! Ansök idag och bli en del av vårt team som strävar efter att leverera högsta kvalitet och uppnå fullständig kundnöjdhet.

 

Våra kunder, som inkluderar byggnadsentreprenörer, privatpersoner och fastighetsägare, litar på oss för alla tänkbara måleriarbeten. Med ett team av kompetenta och engagerade medarbetare är vi stolta över vår förmåga att alltid fokusera på kundens behov och arbetskvaliteten. Vårt övergripande mål är att säkerställa att varje kund är nöjd och vill rekommendera våra tjänster till andra.

Få offert

Skriv in dina kontaktuppgifter och berätta lite mer om ditt projekt så återkommer vi så snart som möjligt med en offert till dig. Tack!

G2 Målare