Om G2 Måleri AB

Passion och erfarenhet som gör skillnad

G2 Måleri AB etablerades i maj 2018 av bröderna Sam och Abraham

Med mer än ett decenniums erfarenhet i måleribranschen och en oavbruten passion, beslutade vi att det var tid att förverkliga vår dröm.

Vår berättelse började i Norrköping där vi först arbetade för ett litet måleriföretag. Med tiden har vi utvecklats genom att arbeta för såväl små som stora måleriföretag i både Sverige och Norge. Tidigt insåg vi att måleri var vår kallelse och vi valde att fördjupa våra kunskaper genom kontinuerlig vidareutbildning och att deltaga i kurser för att alltid kunna erbjuda det bästa till våra kunder.

Vårt engagemang för måleri är djupt och vi njuter av de varierande arbetsuppgifterna och behovet av att ständigt uppdatera oss inom de senaste teknikerna i denna ständigt föränderliga bransch.

Vi tar oss an alla era önskemål med övertygelsen att inga utmaningar är för svåra. Kontakta oss idag, slappna av och låt oss ta hand om resten!

Varför välja G2 Måleri AB?

Att välja rätt måleriföretag är avgörande för kvaliteten på ditt projekt, vare sig det gäller att förnya fasaden på ditt hus eller ge en fräsch touch till ditt kontors interiör. På G2 Måleri AB är vi inte bara hängivna vårt hantverk – vi sätter också kunden i första rummet.

Hos oss kan du förvänta dig en skräddarsydd service som är anpassad efter just dina behov och önskemål. Vi lyssnar noga på våra kunder för att förstå deras vision och förväntningar. Detta gör att vi kan erbjuda lösningar som inte bara möter, utan ofta överträffar, våra kunders förväntningar.

Vårt företag använder bara de bästa produkterna på marknaden för att säkerställa att varje jobb håller högsta möjliga standard. Vi är också dedikerade till att följa alla miljöbestämmelser och arbetar för att minska vårt ekologiska fotavtryck genom att använda miljövänliga produkter och metoder.

Om du söker ett måleriföretag som inte bara utför tjänster av hög kvalitet men också tar ansvar för miljön, är G2 Måleri AB det självklara valet. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och upplev skillnaden med ett företag som verkligen bryr sig.

Få offert

Skriv in dina kontaktuppgifter och berätta lite mer om ditt projekt så återkommer vi så snart som möjligt med en offert till dig. Tack!

G2 Målare