Våra Måleritjänster

Anpassade lösningar för varje utrymme

Ny- och Ombyggnads-måleri

Ny- och ombyggnadsmåleri är anpassat för både nya konstruktioner och renoveringar. Vi applicerar skyddande och estetiska lager på nya ytor eller förnyar befintliga strukturer. Denna tjänst säkerställer att alla ytor inte bara ser attraktiva ut utan även är väl skyddade mot slitage och väderpåverkan, vilket garanterar hållbarhet över tid.

Privatpersoner & Servicemåleri

Vår måleritjänst för privatpersoner är idealisk för allt från mindre rumsmålningar till helhetsrenoveringar av hem. Vi anpassar oss till dina behov och önskemål för att skapa trivsamma och estetiskt tilltalande miljöer. Vårt team arbetar effektivt och noggrant, använder miljövänliga material och strävar efter att göra processen så smidig och bekymmersfri som möjligt. Kontakta oss för att förvandla ditt hem med högkvalitativa målerilösningar som speglar din personliga stil.

Fönster & Fasadmålning

Vi specialiserar oss på målning av fönster och fasader för att ge ditt hem eller din fastighet ett fräscht och skyddande yttre. Med fokus på noggrann förberedelse och användning av hållbara, högkvalitativa färger säkerställer vi att både fönster och fasader står emot väder och vind. Vårt team är expert på att förnya exteriors med precision och omsorg, vilket inte bara förbättrar byggnadens utseende utan även bidrar till ett långvarigt skydd. Kontakta oss för att lyfta fram din fastighets estetik och hållbarhet.

Brandskyddsmålning är en vital tjänst som bidrar till att öka säkerheten i dina lokaler genom att minska brandrisken och förbättra brandmotståndet. Vi använder specialiserade brandskyddsfärger som påläggs på strukturella komponenter såsom stål, trä, och betong för att avsevärt fördröja spridningen av eld. Vår expertis säkerställer att varje behandlad yta inte bara uppfyller säkerhetsstandarderna utan också bevarar sin estetiska appeal. Kontakta oss för att stärka ditt byggnadsskydd mot brand med professionellt utförd brandskyddsmålning.

”Lackering och sprutmålning på plats är de perfekta metoderna för att uppnå en slät och enhetlig yta på olika material som trä, metall och plast. Vårt team är utrustat med toppmodern sprututrustning och utför arbetet direkt hos dig för att säkerställa en överlägsen finish. Denna teknik förbättrar inte bara det estetiska utseendet utan skyddar också dina objekt mot slitage, väderpåverkan och korrosion. Vår mobila sprutmålningstjänst är idealisk för allt från möbler och skåp till bilkomponenter och industriella maskiner. Kontakta oss för att förvandla dina objekt med en hållbar och visuellt tilltalande finish genom vår professionella sprutmålning på plats.

Våtrumsmålning kräver speciell omsorg och teknik för att säkerställa att ytor i badrum, kök och andra fuktiga utrymmen inte bara ser bra ut utan också är skyddade mot fukt och mögel. Vi använder högkvalitativa, vattentåliga färger och specialmaterial som är särskilt framtaget för att stå emot de unika utmaningar som fuktiga miljöer innebär. Vårt team av erfarna målare garanterar en hållbar och säker finish som uppfyller alla nödvändiga normer och krav för våtrum. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan försköna och skydda dina våtrum med professionell målning.

Trapphusmålning är en specifik tjänst som kräver noggrann planering och utförande för att uppnå ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat i högtrafikerade områden. Vårt team har expertisen att hantera de unika utmaningarna som trapphus ställer, från förberedelse av ytor till valet av slitstarka färger som tål frekvent användning. Vi säkerställer att varje trapphus inte bara blir välkomnande och ljust, utan också att det bibehåller sin skönhet över tid trots daglig användning. Kontakta oss för att förvandla ditt trapphus med professionell målning som kombinerar funktionalitet med estetik.

Kvalité, Framåtanda och
Kundens nöjdhet i fokus

På G2 Måleri erbjuder vi måleritjänster av högsta kvalitet, utförda av vårt kunniga team. Vi lyssnar på och prioriterar kundens behov och önskemål genom hela projektet, från den första idén till dess slutförande. Vi använder miljövänliga material, noggrant utvalda från marknadens bästa, för att säkerställa ett hållbart och kvalitativt slutresultat. Genom välstrukturerade rutiner stärker vi teamandan och säkerställer kvalitet genom effektiva kontroller.

Att överträffa kundens förväntningar är vårt huvudmål eftersom en nöjd kund ofta blir en återkommande kund. Vi strävar efter att vara den målerifirma som rekommenderas vidare. Vi erbjuder konsultation och vägledning för nya projekt och säkerställer alltid att vi har tillräckliga resurser för att erbjuda en fullständig och kvalitativ service. Vår strävan efter tillväxt förstärks av tacksamhet från kunder som upplever att vi levererar mer än förväntat.

Få offert

Skriv in dina kontaktuppgifter och berätta lite mer om ditt projekt så återkommer vi så snart som möjligt med en offert till dig. Tack!

G2 Målare